Verkiezing Ondernemer van het Jaar beleeft tiende editie

Wolvega – 19 september 2016 – De Commerciele Club Weststellingwerf organiseert voor de tiende maal de verkiezing Ondernemer van het Jaar Weststellingwerf. De tiende editie is reden voor een feestje, daarom wordt de verkiezingsavond extra aangekleed. Woensdag 14 december wordt de winnaar bekendgemaakt tijdens een feestelijke ondernemersavond. Deze avond wordt er tevens met alle winnaars uit de afgelopen jaren teruggeblikt op het succesvolle evenement.

Naast een terugblik wordt er natuurlijk een nieuwe Ondernemer van het Jaar gekozen.

Wie moet dat worden? Wie heeft zich volgens u afgelopen jaar onderscheiden op het gebied van duurzaamheid, personeelsbeleid, circulaire economie of heeft op andere wijze de nieuwe economische tijden als een kans benut?

Tot en met 28 oktober 2016 kunnen ondernemers uit Weststellingwerf worden voorgedragen voor de titel Ondernemer van het Jaar. Mail uw nominatie (voorzien van uitgebreide motivatie en contactgegevens van de ondernemer) door naar ovhj@ondernemeninweststellingwerf.nl en volg de aanloop naar de verkiezing op Facebook of deze website.

dsc_2933

(Foto: Lenus van der Broek)

Gerelateerde berichten

Niets gevonden.