Vrolijk door stiekme vaandels in het winkelcentrum van Wolvega

Sinds woensdag 9 maart wapperen zo’n 120 vaandels in het centrum van Wolvega. Zowel ondernemers als bezoeker reageren spontaan enthousiast met berichten. En precies dat was de opzet van de groep ondernemers die zich Stiekm Trots noemt en Weststellingwerf op geheel eigen(zinnige) wijze meer op de kaart wil zetten. De vaandels zullen de komende tijd op meer plekken verschijnen.

Weststellingwerf bekender maken

“Weststellingwerf heeft veel verborgen schatten en wordt door mensen die het kennen zeer gewaardeerd. Maar de gemeente is relatief onbekend en het is hoog tijd om ons meer te laten zien. Maar dan wel op een manier die bij de Stellingwervers past”. Deze opdracht gaven de gezamenlijke ondernemersverenigingen zichzelf. Zo is het aanbod van Weststellingwerf inmiddels verzameld te vinden op www.stiekmtrots.nl

Laten zien dat je Stiekm Trots bent: de beste promotie is een aanbeveling

Iedereen kan op Stiekm Trots een “vriendenboekje” invullen en vertellen op wie of wat hij/zij stiekm trots is en waarom. Deze aanbeveling wordt op verschillende plekken geplaatst en zo kunnen bezoekers van binnen en buiten de gemeente hun bezoek plannen op basis van wat andere consumenten erover vertellen.

(Foto: Lenus van der Broek)

Gerelateerde berichten