Zeven bouwkavels te koop in Noordwolde

Noordwolde – Op de locatie  van de voormalige Renbaanschool in Noordwolde zijn zeven particuliere bouwkavels voor vrijstaande woningen te koop. Begin april 2016 is gestart met de werkzaamheden om de locatie bouwrijp te maken. De verwachting is dat deze werkzaamheden in augustus 2016 zijn afgerond. Op de bouwlocatie komen verder nog 16 projectmatige koopwoningen.

Bouwkavels

De bouwkavels zijn gelegen aan de Draverij en de Pikeurstraat en variëren in grootte van circa 529 tot 636 m2. De prijzen van de kavels variëren van circa € 100.285,00 tot € 128.045,00 vrij op naam. De kavels zijn bestemd voor vrijstaande woningen.

Procedure

De zeven particuliere bouwkavels worden door middel van loting door de gemeente uitgegeven. Geïnteresseerden kunnen zich inschrijven voor deze loting tot 5 september 2016. De loting vindt plaats op dinsdag 13 september 2016 om 19:30 uur in het gemeentehuis te Wolvega. Wordt u ingeloot, dan heeft u drie maanden de tijd om de financiering rond te krijgen en het concept bouwplan gereed te maken. Het passeren van de koopakte is vastgesteld op uiterlijk 17 januari 2017.

Meer informatie?

Heeft u interesse om zelf uw droomhuis te bouwen op een van de bouwkavels, neem dan voor meer informatie contact op met mevrouw R. de Wit via r.dewit@weststellingwerf.nl of via telefoon 14 0561. Zij kan u meer vertellen over de kavels, de beeldkwaliteit en de verkoopprocedure.

Projectmatige woningen

In het plangebied worden 4 kavels uitgegeven aan ontwikkelaars. Op iedere kavel worden 4 rijtjeswoningen gerealiseerd. De ontwikkelaars verzorgen de verkoop van deze woningen, de betreffende namen van de ontwikkelaars/bouwbedrijven zijn nog niet bekend. Geadviseerd wordt de website www.weststellingwerf.nl hiervoor in de gaten te houden. Meer informatie: www.weststellingwerf.nl/renbaanschool

DSC_5411

(Foto: Lenus van der Broek)

Gerelateerde berichten

Niets gevonden.