CCW werpt een blik in het Nij Barrahûs

Nij Barrahûs is een kliniek voor mensen met een kinderwens. Woensdag maakten de leden van de CCW kennis met de werkzaamheden van fertiliteitskliniek Nij Barrahûs. De leden werden ontvangen door Bernard Wind.

Voordat Wind met zijn presentatie begon verwelkomde voorzitter Liesbeth Schievink diverse aspirantleden. Allen mochten zich presenteren op de welbekende zeepkist. Hierna kreeg het Nij Barrahûs alsnog de bokaal voor ondernemer van het jaar 2018. Doordat er twee winnaars waren moest de bokaal bij de uitreiking worden gedeeld.

De presentatie van Wind was een persoonlijk verhaal. Het Nij Barrahûs startte in 2012 en won in 2013 en 2016 de Freya Award als meest vriendelijke kliniek van Nederland. Dit was ook de opzet van de directie van Nij Barrahûs. Ook kregen de leden een kijkje in de diverse mogelijkheden om zwanger te raken en wat de kansen zijn om zwanger te raken. Leeftijd speelt hierin een grote rol.

Na een goed verzorgd diner kregen de leden in groepjes een rondleiding door de kliniek. Na afloop was er nog even tijd voor een borrel. De volgende bijeenkomst is op 15 mei in Noordwolde. Er worden dan via een Running Dinner diverse bedrijven bezocht.

Gerelateerde berichten