CCW trapt af in de hoogste versnelling

Dinsdag 17 september organiseerde Pleintje van der Sande een ondernemersavond tijdens het Lindefestival waar alle ondernemers uit Weststellingwerf waren uitgenodigd. De avond werd georganiseerd in samenwerking met Commerciële Club Weststellingwerf (CCW) en met steun van Stichting Ondernemersfonds Weststellingwerf (SOW) Gastspreker van deze avond was Robert Doornbos.

Avond vullend programma:

Rond 19.30 uur kwamen de eerst gasten binnen. Zij werden verwelkomd met live muziek van Rik & Jasper. Rond 20.15 uur betrad mister Pleintje van der Sande Henk Booij het podium. Hierna was het woord aan de voorzitter van de CCW Liesbeth Schievink. Zij opende hier het ondernemersseizoen 2019/2020 van de CCW. Ook wethouder Roelof Theun Hoen deed een woordje met als hoofdpunt het ondernemers klimaat in Westellingwerf en dat dit naar een hoger niveau mocht worden gebracht. Na de opening ging het gas er op.

Robert Doornbos – alles in de hoogste versnelling!

Als gastspreker was uitgenodigd Robert Doornbos. Robert racete in de Indy Car en de Formule 1. Het aanwezige publiek was muisstil en luisterde naar de prachtige verhalen en anekdotes.. Fasten your seatbelt en be prepared: Robert zoekt altijd de grenzen op en vindt dat iedereen dat zou moeten doen. Want: “als je alles onder controle hebt, ga je gewoon niet hard genoeg”. Na afloop nam Robert plaats in de simulator om een snelle rondetijd neer te zetten waar de liefhebbers zich op stuk mochten bijten.

Rik & Jasper

De muzikale omlijsting was in handen van Rik & Jasper. Zij zaten bij de Wereld draait door, speelden bij Ilse de Lange en touren door het hele land.

(C) Foto Gerrit Jan Prakken

Gerelateerde berichten