Uitnodiging ondernemersavond Pleintje van der Sande 12 september 2018

Waarschijnlijk hebt u al gehoord van Pleintje van der Sande. Tijdens het dorpsfeest Lindefestival organiseren wij voor jong tot oud, voor burgers en ondernemers diverse activiteiten om de binding te versterken binnen de mooie gemeente Weststellingwerf.

Op woensdagavond 12 september trappen we af met een mooie avond speciaal voor de ondernemende burgers van de gemeente. Voor deze avond hebben we twee topsprekers uitgenodigd: Benno Rijpkema en Jan Smink.

 Benno Rijpkema is partner van het adviesbureau Onbezorgd Ondernemen (www.onbezorgdondernemen.com) en met zijn adviesbureau begeleidt hij landelijk tal van ondernemingen om succesvol te ondernemen. Als coach begeleidt hij ondernemers en ondernemende mensen om vanuit de eigen kracht en leidende principes te gaan ondernemen. Benno heeft zijn kennis vastgelegd in het boek Succesvol ondernemen. Tijdens de lezing neemt hij u mee in de ‘geheimen’ van succesvol ondernemen. Bereidt u voor op een hoop energie.

Jan Smink is een bekende in de gemeente. Als topkok heeft hij zijn sporen ruimschoots verdiend en inmiddels heeft hij de naam van zijn restaurant bekendgemaakt: Smink. Als topkok heeft hij meegedaan aan de Bocuse d’Or. Op 11 en 12 juni heeft Jan als coach gefungeerd op deze Gastronomische Olympische Spelen. Tijdens de lezing neemt Jan u mee in de wereld van de topgastronomie, een wereld die voor menigeen nog veel geheimen kent.

Ook zal er een veiling georganiseerd worden met prachtige atributen beschikbaar gesteld door plaatselijke ondernemers. De gehele opbrengst van de veiling zal ten goede komen aan vier sportclubs, te weten: SIOS, FC Wolvega, IJs- en Skeelerclub Lindenoord en Start ’78.

 In de pauze en na afloop zal de Joe Cocker Tribute band zorg dragen voor muzikale opluistering.

Wij rollen de rode loper voor u uit op woensdag 12 september om 20:00 (inloop vanaf 19:30)

 Wij hopen u en vele anderen op deze spectaculaire aftrap te verwelkomen.  
Tot woensdagavond 12 september 2018

. Meer informatie over het Lindefestival vindt u www.pleintjevandersande.nl

Gerelateerde berichten