Geslaagde nieuwjaarsbijeenkomst CCW

CCW

Voorzitter Liesbeth Schievink de Vries luidde op woensdag 18 januari de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie van de CCW in.

         

Er werd terug gekeken op een succesvol 2022, ook werd er een tipje van de sluier gelicht over de activiteiten van 2023.

Tijdens de bijeenkomst stond een rondleiding op het prachtige Landgoed Lindehof gepland, echter werd deze, vanwege het natte weer, verschoven naar de binnen locatie van Eet- en feestruim Pieter Poot. Door te improviseren werd het alsnog mogelijk om het Landgoed te bekijken en heeft Donny Lawerman ons meegenomen in een digitale wandeling over het prachtige “Landgoed Lindehof”. Hierin werden de vele mogelijkheden, het ontstaan, en de plannen voor het Landgoed gepresenteerd.

Onder het genot van een drankje, de introductie van nieuwe leden, een heerlijk vers bereide winter BBQ en de muzikale begeleiding van Bakker & Niehaus, kijken we terug op een gezellige en zeer geslaagde netwerkbijeenkomst.

Er is ook direct gehoor gegeven aan de oproep of CCW-leden zo af en toe willen helpen met een bijeenkomst of andere taken binnen de club, Karin van Oak Fashion Noordwolde schreef dit stukje tekst! 😊 en zo gaat Sriani de Haan van AskAnja ons helpen met het organiseren van het ondernemersfestival op 19 april 2023, Save the date!

Begroeten we jou de volgende keer ook als (nieuw) lid of ga je een keer mee als introduce? Mail naar secretariaat@ccweststellingwerf.nl

Gerelateerde berichten