Street art in Wolvega en Noordwolde

Algemeen

 

Street art kunstenaar Rianne te Kaat maakt op maandag 25 en dinsdag 26 april een kunstwerk op het Centrumplein van Wolvega en op donderdag 28 en vrijdag 29 april op het Manauplein in Noordwolde. Iedereen kan live meekijken.

Ook is er een wedstrijd aan verbonden: iedereen die zich in de Street art plaatst en een foto plaatst op Instagram en Facebook inclusief tag naar Stiekm Trots (#stiekmtrots en/of @stiekmtrots) maakt kans op een Stiekme bon van € 250,- , te besteden in winkels in Wolvega en Noordwolde. De Street art blijft minimaal 2 weken goed zichtbaar. De actie duurt in ieder geval een maand.

Stiekm Trots: Weststellingwerf bekender maken
“Weststellingwerf heeft veel verborgen schatten en wordt door mensen die het kennen zeer gewaardeerd. Maar de gemeente is relatief onbekend en het is hoog tijd om ons meer te laten zien. Maar dan wel op een manier die bij de Stellingwervers past”. Deze opdracht gaven de gezamenlijke ondernemersverenigingen zichzelf. Zo is het aanbod van Weststellingwerf inmiddels verzameld te vinden onder de noemer Stiekm trots.

Gerelateerde berichten