NIEUW WETLANDS OUTDOOR DAAGT COMMERCIELE CLUBLEDEN UIT.

CCW

Eerste live bijeenkomst na bijna een jaar online netwerken

50 leden van Commerciële Club Weststellingwerf (CCW) gingen woensdag 16 juni tijdens de seizoensafsluiting outdoor in onze Wetlands, De Rottige Meente.  Daarmee werd de eerste live bijeenkomst van 2021 uitermate sportief en werden banden – soms letterlijk – weer flink aangehaald. Met Wetlands Outdoor heeft Weststellingwerf er weer een aantrekkelijke activiteit bij voor groepen en organisaties. Het bedrijf dat in de Westhoek van Weststellingwerf diverse sportieve activiteiten, expedities, puzzelwandelingen, kinderfeestjes en meer uitdagingen voor groepen organiseert, runt tevens sportschool Fitnust.

Sportief ondernemerschap

Tijdens de lockdowns is de CCW als een van de weinige clubs actief blijven netwerken. Zo konden leden toch hun netwerk onderhouden en werd tegelijkertijd kennisgemaakt met nieuwe vormen van online netwerk. Toch stond ondernemend Weststellingwerf te trappelen elkaar weer te treffen en vanuit Paviljoen Driewegsluis gaf het nieuwe Wetlands Outdoor een uitstekende invulling, passend binnen de maatregelen. Een deel van de leden kraakte de hersenen tijdens een mooie en boeiende quizwandeling in de Rottige Meente terwijl een andere groep spieren en hersenen inzette tijdens Expeditie Wetlands. In beide activiteiten stond samenwerken en het inzetten van alle kwaliteiten centraal.

Het nieuwe bijzonder

Bij aanvang van de eerste lockdown is de CCW niet gegaan voor het nieuwe normaal, maar voor het nieuwe bijzonder. Passend bij de club en vooral altijd met oog voor ondernemerschap en samen resultaten neerzetten. Dat zich zelfs tijdens de lockdown nieuwe leden hebben aangemeld, is wat het bestuur betreft een bevestiging van waardering voor deze koers. Iedereen die zakelijk actief is in of vanuit Weststellingwerf kan lid worden. Meer informatie over de CCW en collegiale ondernemersnetwerken in Weststellingwerf is te vinden op www.ondernemeninweststellingwerf.nl

Gerelateerde berichten