Weststellingwerfse ondernemersverenigingen slaan handen ineen

Algemeen, CCW, OVN, Parkmanagement, SOW, WOW

 
 

In restaurant Bruisss in Wolvega werd woensdagavond een grote tekentafelsessie voor Weststellingwerfse ondernemers georganiseerd. Waarom moeilijk doen als het samen kan. 

Tijdens een energieke avond werkten ruim vijftig ondernemers aan een nieuwe gezamenlijke organisatie. Het doel: bijdragen aan een Weststellingwerf waar het goed wonen, werken en leven is. Dat gaan we doen en samen kunnen we meer bereiken. De concrete plannen worden nu verder uitgewerkt.

De belangrijkste punten zijn: iedereen en alle plekken hierbij betrekken, positieve energie en echt samen bedenken, bepalen en besluiten. En dat onder toffe en deskundige begeleiding van Rebelwise. Ook het onderzoek uitgevoerd door IDBBO was input voor de eerste schetsen.

Informatiezuilen
Ook werd door de organisatie Stiekm Trots! een presentatie gegeven over de mogelijkheden van het gebruik van digitale informatiezuilen bij de ondernemers en waar de bezoeker en toerist kan zien wat er allemaal in de gemeente te doen is en welke voorzieningen. Het Ondernemersfonds SOW stelt bij aanschaf een subsidie beschikbaar.


(Foto: Lenus van der Broek)

Gerelateerde berichten

Niets gevonden.