Dag van de ondernemer!

Commerciële Club Weststellingwerf

Dag van de ondernemer!


Ondernemers houden de samenleving draaiende. Ook in deze ongekend moeilijke tijd gaan we door. Terwijl de een voor enorme uitdagingen staat, grijpt de ander succesvol nieuwe kansen aan. Commerciële Club Weststellingwerf  en Gemeente Weststellingwerf zijn trots op de inzet en jullie ondernemerschap!

Daarom nodigen we jullie als ondernemers van Weststellingwerf uit voor een vezelrijk webinar tijdens de
Dag van de Ondernemer op vrijdag 20 november.

Vezelrijke webinar

Je kunt de webinar volgen tijdens je ontbijt tussen 8.30 – 10.00 uur of tijdens je lunch tussen 12.30 – 14.00 uur. Maar net wat voor jou het beste uitkomt. Het programma van de digitale bijeenkomsten is hetzelfde. Je ontvangt bij jou thuis of op kantoor een ontbijt of lunch van ons, zodat je je vol energie kunt laten inspireren door de vezelrijke webinar van Alex Klein.

Programma

  • Opening door wethouder Roelof Theun hoen en CCW-voorzitter Liesbeth Schievink
  • Webinar door Alex Klein
  • Afsluiting

 Meld je hier aan voor de webinar

Let op! Aanmelden kan tot en met dinsdag 17 november.

Alex Klein leert je alles over toekomstgericht ondernemen

De wereld is als een draaimolen, die zo hard draait dat je er soms bijna vanaf valt. De draaimolen vraagt je om mee te bewegen en je aan te passen. Maar hoe doe je dit? Hoe bereid je je als ondernemer voor op de toekomst? Hoe zorg je voor gemotiveerde medewerkers? En hoe houd je je financiën op orde?

Alex Klein verbindt alle vakgebieden waar je als ondernemer mee te maken hebt met elkaar: van marketing tot financiën, van HRM tot procesmanagement en van strategie tot sales. Hij geeft tijdens zijn Webinar antwoord op de belangrijkste vraag: Hoe zorg je ervoor dat je bedrijf toekomstbestendig blijft in een snel veranderende wereld?

Wil je meer weten over Alex Klein? Bekijk dan hier zijn website.


Datum: 20/11/2020
Tijdstip: 8:30 - 14:00
Locatie: Online Pubquiz@Pub'84

Gerelateerde berichten

Niets gevonden.